Regula principala : Se poate da ban fara demo doar in prezenta unui owner. La 2 banuri date fara demo -1 .Daca se repeta iar , adminul in cauza va primii helper.
Regula de baza -> 1.O sa se raspunda la fiecare cerere de ban/unban/helper etc la maxim 3 zile dupa ce se posteaza pe forum. Daca nu veti face asta o sa primiti avertisment iar la al doilea remove o saptamana si la al treilea remove permanent .(ne dorim staff activ)

2.Nu aveti voie sa injurati pe server alti playeri sub nicio forma .
3.Nu aveti voie sa folositi comenzi pe alti admini sub nici o forma , decat in cazuri extreme .
4.Orice pauza trebuie anuntata pe forum la staff only printr.un topic facut personal cu titlul "Absenta nume"
5.La intrebarea daca ai citit regulamentul de admini vei respune simplu "janina".
6.Daca esti pe o mapa mica si numarul de playeri a ajuns la minim 15 , anunta !msay last si schimba pe de_mirage.
7.Daca esti pe o mapa mare si numarul de playeri a scazut sub 13 playeri anunti !msay last si schimba pe de_dust2_2x2.
8.Daca esti pe o mapa mica si numarul de playeri este sub 15 , dai vot cu 3 harti mici ( de la cel putin runda 14 in sus ).
9.Daca esti pe o mapa mare si numarul de playeri este peste 15 dai vot cu 3 harti mari ( de la cel putin runda 14 in sus).

10. Cine injura pe server alti playeri si nu pastreaza un limbaj decent va primii gag cu durata si motiv , durata incepand de la 2 minute apoi 5 , 10 ,20 etc.
11.Ca admin aveti obligatia de a asculta parerea superiorului vostru [ gradul mai mare ] .
12. Reclamatiile intre admini nu sunt permise pe forum , rezolvarea problemelor o gasiti dand mesaj ownerilor si spunandu-le ce s-a intamplat.
13. Cererile de up pentru admin nu sunt permise , up-ul se ia in functie de activitate si de implicare si cat de bine iti faci treaba.
14. Daca apare o postare noua pe forum si in maxim 3 zile nu raspundeti , aveti avertisment , la a doua abatere remove 7 zile apoi remove permanent.
15. Playerii pe server o sa fie lasati sa injure dar nu pe altii sau sa jigneasca staff-ul .
16. De acum inainte dust2 (cea noua dupa update) va fii inlocuita cu de_dust2_se.
17. Banul este acordat doar cu demo( sau fara dar cu prezenta unui owner ) ,neprezentarea lui in primele 24/48 de ore duce la avertisment.
[ ! ] Incalcarea acestor reguli duce la avertisment/downgrade sau chiar remove

Cine doreste , specific , nu este obligatoriu sa faceti asta , cand sunteti pe server puteti da urmatoarele mesaje la cateva runde , pe chat :
"La 500 membrii pe discord se face giveaway cu skin-uri de 10 euro + vip-uri gratis , pentru detalii scrie /giveaway , pentru a intra pe discord scrie !discord si dai join"
Pune Cs.Reddarkers.Ro la serverele tale favorite.
Pentru a vedea ce contine vip test scrie /vip"
"Preturi si oferte noi la vip , scrie !preturi pentru a vedea"

Ca sa puteti da mesaje mai usor puneti-va un bind pe o tasta , uitati asa :
bind k "sm_say Preturi si oferte noi la vip , scrie !preturi pentru a vedea "
bind l "sm_say La 500 membrii pe discord se face giveaway cu skin-uri de 10 euro + vip-uri gratis , pentru detalii scrie !giveaway , pentru a intra pe discord scrie !discord si dai join "
Si asa mai departe , e foarte simplu , modificati litera , de exemplu "k" cum am pus eu si puneti alta si puneti ce mesaj vreti.